Over ons

Coach in’ Company is als bureau voor bedrijfstrainingen en coaching ontstaan in 2005 en functioneert als een netwerkorganisatie bestaande uit een aantal zelfstandig werkende professionals die, bij grotere trajecten of waar meerdere disciplines gewenst zijn, onderling vanuit verschillende specialismen een beroep op elkaar kunnen doen. De gedreven kracht achter Coach in’ Company is Karin Nowee.

In de naam “Coach in’ Company” bevindt zich een drieslag: de Coach, als bezielende facilitator en begeleider van veranderingsprocessen; in Company staat voor maatwerk, ook in samenwerking met andere professionals; Coaching en (coachend) trainen is ons vak en dat wat we het liefste doen. Bedrijfstrainingen en andere interventies kunnen ‘incompany‘ door ons worden verzorgd of in samenwerking worden ontwikkeld.

Coach in’ Company werkt vanuit de overtuiging dat ieder mens in staat is zijn of haar eigen omgeving te beïnvloeden en daarmee te creëren. Het trainen van coachingsvaardigheden voor leidinggevenden binnen het situationeel leidinggeven, alsmede teamcoaching en individuele coachingstrajecten behoren tot onze specialismen.

Onze professionals zetten zich graag in bij het ondersteunen van veranderingsprocessen voor teams en individuen binnen organisaties, waarbij humor en vitaliteit voor ons onlosmakelijk zijn verbonden aan de verschillende interventies.

Coach in’ Company is geregistreerd als onderwijsinstelling bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast bezit Coach in’ Company diverse certificeringen, waaronder ‘Outdoor’ en ‘Psychopathologie op de werkvloer’.

PDF icoonMeer informatie:

Download onze Algemene Voorwaarden in PDF (2022)
Download onze Klachtenregeling in PDF (2022)

Comments are closed.